trafic.ro ranking

trafic.ro VI. 2. NUTRIŢIE | Nutritionist Cluj

VI. 2. NUTRIŢIE • Moldovan Cristina ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua !
  Daca va mai amintiti ,am fost la dumneavoasta(fosta handbalista cu ovar extirpat) si mi-ati dat un program de slabit.Bineinteles ca apoi mi-am amintit de lucruri care vroiam sa va intreb dar am uitat….ele ar fi cam asa..:
  Daca pot sa beau cafea si cata? de obicei beau 2 cafele cu lapte pe zi
  Seara obisnuiam sa beau ceai verde antiadipos,e recomandat? sau ce alte ceaiuri sa beau si cat?
  O doctorita homeopata la care am fost mi-a dat tratament naturist pentru ovar polichistic si insuficienta hipofizoovariana (tincturi de zmeur, stejar,licopodium, Donavital) Le mai iau?
  Nu v-am intrebat daca pot sa beau alcool?! sa nu credeti ca sunt mare consumatoare dar obisnuisem sa beau macar un pahar de vin pe saptamana.
  Cam acestea ar fi intrebarile,deocamdata !
  Va multumesc si scuzati deranjul !

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Cristina M. Buna seara, v-am raspuns pe mail. Spor!

 • anapop ::: comentariu pe forum :

  Am uitat sa va spun ca acum nu prea pot tine dieta care mi-ati stsbilit-o dar fac foarte multa miscare si ma simt foarte, foarte bine cand ma vad alergand dupa nepot fara nici o problema. Va multumesc mult, mult.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Ana. “Dieta” contine de fapt multe sfaturi utile, cel mai important (miscarea) l-ati pus deja in practica. Ma bucur de vesti!

 • Gianina ::: comentariu pe forum :

  Buna seara,

  As dori o programare la o consultatie nutritionista la dr. Copcea , pentru fiul meu de 9 ani care ste supraponderal.
  Noi suntem din Turda.
  Dar inainte de toate doresc sa ma informati daca elaborati planuri de alimentatie personalizate pe zile,nu la modul general?
  Va multumesc.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Gianina. La mine nu se mai pot programa pacienti in aceasta perioada, pentru program pe zile va recomand sa luati legatura cu nutritionist Iulia Hadarean, Centrul Medical Asteco (www.astecomedical.ro).

 • raluca ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua.
  Imi puteti spune ,va rog , ce parere aveti de dieta pe puncte?
  Dar despre cea pe culori?
  Va multumesc anticipat.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Raluca. Despre dieta pe puncte am o parere buna, e un sistem bun de a tine sub control alimentatia si care permite si o diversitate mai buna. Are si vechime aceasta metoda (Weight watchers). Despre “dieta pe culori” nu am o parere anume, depinde ce contine, dar ideea de a avea multe culori in dieta e buna, pentru ca arata diversitate. Eu totusi nu mi-as face farfuria in functie de culori, mi-as lua alte repere. Noi folosim ideea cu culorile mai ales la copii pentru a-i incuraja in ce priveste diversitatea legumelor si fructelor, dar la adulti nu vad rostul.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters