trafic.ro ranking

trafic.ro Clujul a pedalat din nou: etapa Cetatuia-Belvedere, 6 martie 2011 | Nutritionist Cluj

Clujul a pedalat din nou: etapa Cetatuia-Belvedere

‘Clujul Pedaleaza’ a organizat a doua competitie in acest an, pe 6 martie 2011, pe dealul Cetatuia. Startul s-a dat in jurul orelor 11.00, din fata hotelului Belvedere, primii fiind copiii, pe mini-traseul amenajat pe zgura. Rand pe rand, dupa juniori, a venit, pe traseul mare, runda de “family”, de amatori, si, desigur, profesionistii au fost ultimii.

Traseul pentru adulti a cuprins aproximativ 2 kilometri de teren, cu zone de dificultate medie (spun organizatorii) sau ridicata (spune subsemnatul…care a parcurs traseul cu numeroase “descalecari”), in mare parte datorita terenului noroios si/sau alunecos din cauza zapezii. Un traseu ideal pentru bikerii obisnuiti cu derapaje, si cu un bun control al pozitiei. Cu toate acestea, putini au reusit sa ramana pe bicicleta in portiune “panoramica”, in care, dupa un viraj la stanga succedand o coborare abrupta, a urmat o ascensiune dificila datorita noroiului.

Desi vremea a jucat mici feste, incepand cu aderenta terenului, participantii au fost mereu cu zambetul pe buze, si au trecut peste scurtul moment de “viscol”, dar probabil momentul si mai dificil va fi masina de spalat…

Nu uitati de Clujul pedaleaza, o initiativa cu site oficial (www.clujulpedaleaza.ro) si cu pagina de facebook. Ne vom reintalni in mai!

Felicitari organizatorilor si participantilor!

Autor: Dr. Adrian Copcea @www.NutritionistCluj.Ro ::: publicat 06 martie 2011

>>> galerie foto Clujul Pedaleaza – etapa Cetatuia/Belvedere, martie 2011FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters