trafic.ro ranking

trafic.ro Spectacol de caritate: Florin Piersic, Johnny Raducanu, Dumitru Farcas | Nutritionist Cluj

Spectacol de caritate: Florin Piersic, Johnny Raducanu, Dumitru Farcas

Federatia Romana de Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice organizeaza, cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, un spectacol de caritate sustinut de marii artisti Florin Piersic, Dumitru Farcas si Johnny Raducanu. Evenimentul va avea loc DUMINICA 14 NOIEMBRIE, ORA 18.00 LA GRAND HOTEL NAPOCA.

Scopul acestui specatcol caritabil este strangerea de fonduri pentru continuarea lucrarilor de renovare a Centrului de Diabet Cluj-Napoca, lucrari care au inceput in urma cu un an si care au fost recent intrerupte din cauza lipsei resurselor financiare. Centrul de Diabet Cluj-Napoca ofera asistenta medicala amulatorie celor peste 18.000 persoane cu diabet zaharat aflate in evidenta sa, precum si asistenta medicala in sectia cu paturi pentru pacientii cu diabet din judetul Cluj, dar si din alte regiuni ale tarii.

INTRAREA la acest spectacol se face doar pe baza de INVITATIE, care se poate obtine la: TEL. 0264.55.11.75, TEL. MOBIL 0724.32.04.60; E-MAIL: mira.farcas@event-consulting.roFORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters