trafic.ro ranking

trafic.ro Cantareata Cheala: spectacol de opera in regia Ruxandei Hagiu | Nutritionist Cluj

Cantareata Cheala: spectacol de opera in regia Ruxandei Hagiu

PREMIERA MONDIALA: CANTAREATA CHEALA, SPECTACOL DE OPERA
Regie: Ruxandra Hagiu
Locatie: opera din Montpellier
Data: 1 decembrie 2009

1 decembre premiere de la creation mondiale Cântàreatea Chealà, Ionesco (aniversaire 100 ans) a Montpellier opera, mise en scene Ruxandra Hagiu. Am telefonat ICR, Patapievici era foarte ocupat ..În altà parte, desigur!!! Nimeni din Ro nu se intereseazà de acest eveniment cultural, care ar putea ridica standardul perceptiei Românilor ! În salà, 1 decembrie,à la première, Fiica lui Ionesco,France, refuzà orice apropo român, pentru cà ne detestà! Eu, româncà, am pus în scenà aceastà Operà, worlds production!! Dar dacà chiar românii din interiorul tàrii nu vor sà audà de noi! Patapievichi si staff, ICR, Institutes culturales, nici o voce realà la capàtul firului, bref, nici o promovare “pe bune” a culturii române out side!!!!!
Dacà vreti sà spuneti ceva despre aceastà premiere mondialà, Cântàreata Chealà, în operà, premiere le 1 Decembre (chiar si asta este o culme a nepàsàrii!!!!!) , và rog sà o mentionati.

Multumesc,
Ruxandra Hagiu, regizor operàs

Regia este plinà de critici corozive despre România de azi, dar nu uità grandiosul text al lui Ionesco.

***acest comentariu este preluat in 2010 de pe blogul lui Mircea Badea, din rubrica comentarii: http://www.mircea-badea.ro/blog/prostie-tupeu-si-juraminte-chicioase/?cp=3

Cu aceasta ocazie, o salut pe colega mea din scoala generala si de la scoala de muzica, Ruxandra Hagiu, pe care o felicit!

Adrian Copcea
E-Mail public: nutritionistcluj@yahoo.com • Ruxandra ::: comentariu pe forum :

  Dragà Adrian,
  Multumesc mult pentru comentariu si pentru felicitàri!
  Salutàri, oricând ai vrea sà’mi scrii pe mail esti binevenit!
  Ruxandra

 • emilia chirita ::: comentariu pe forum :

  Stimate Domnule Copcea ,ajuta ti ma….. sunt fosta diriginta a Ruxandrei din liceu,din Piatra Neamt,incerc sa iau legatura cu ea prin cunostinte comune caci nu am mail ul ei…Cu acordul Ruxandrei transmiteti mi acest… intrument de lucru…cu cat mai repede ,cu atat mai bine…CU CELE MAI BUNE URARI,EMILIA CHIRITA …PS AFLU CU BUCURIE DE SUCCESELE EI …transmiteti i toata dragostea mea …

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters