trafic.ro ranking

trafic.ro IV.3. VARIANTE ALE ALIMENTAŢIEI SĂNĂTOASE | Nutritionist Cluj

IV.3. VARIANTE ALE ALIMENTAŢIEI SĂNĂTOASE • violeta ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua.Am o problema fiica mea are 16.5 ani si 97kg.Am fost la nutritionist i a dat o dieta de 10zile doar cu carne.A slabit 4kg si dr.s a suparat ca a dat prea putin jos a tipat pe noi si a zis sa manance ce vrea acum s a ingrasat iar.I-a dat eutyrox Tsh=3.93 Fsh=5.56,FT4 12.81,Lh=10.16 insulina 34
  Glicemie 89.Ia dat si metformin ce sa fac?

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Violeta. Din punctul meu de vedere, e pacat ca ati nimerit la un astfel de “specialist”. 10 zile doar cu carne, si apoi “suparari” pe saraca fiica Dvs. ca nu a slabit destul. Daca respectivul este medic sau specialist dietetician, atunci nu am altceva de spus decat ca, daca si-a pus parafa pe o astfel de interventie, este responsabilitatea lui. Daca nu este medic,si nu aveti nicio parafa pe nimic, atunci tot ceea ce se intampla este responsabilitatea Dvs. (nimeni nu obliga pe nimeni sa manance 10 zile doar carne). Daca ii dati si Euthyrox si Siofor la indicatia acestuia, si nu e medic, e tot responsabilitatea Dvs. Sfatul meu este sa cautati medici seriosi in domeniu, si sa discutati,in acest caz, obligatoriu cu un ENDOCRINOLOG, de acolo va va ghida endocrinologul cu privire la tratamente, si va va recomanda un nutritionist adevarat, sau va va face endocrinologul recomandari.

 • violeta ::: comentariu pe forum :

  Va multumesc pt.raspuns.Este medic specialist endocrinolog in Timisoara.Am fost la altcineva tot medic si ne a scos eutyroxul.A ramas pe siofor si dostinex pt. Prolactina400.Dieta de1200cal.pe zi restrictii la dulciuri si carbohidrati.Va rog sa mi spuneti daca va avea urmari dupa 6luni se eutyrox luat.Va multumesc frumos.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Violeta. In general nu se intampla modificari majore la 6 luni de Euthyrox, doze mici se pot indica pe perioade de cateva luni fara niciun fel de probleme. Cu siguranta medicul endocrinolog v-a facut recomandari bune, veti vedea la reevaluare efectele.

 • violeta ::: comentariu pe forum :

  Multumesc pentru raspunsuri.Pacat ca sunt din ce in ce mai putini medici ca dv.ma refer la sfaaturile pe forum care le dati gratuit.Toata stima si respectul pt.dv..

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Violeta. Va multumesc mult pentru cuvinte, sunt sfaturi generale, dar care au in spate informatii corecte, sper ca pot fi de ajutor…

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters