trafic.ro ranking

trafic.ro Conferinţa Naţională Sănătate prin Alimentaţie, Cluj-Napoca, 19 mai 2012 | Nutritionist Cluj

Conferinţa Naţională Sănătate prin Alimentaţie, Cluj-Napoca, 19 mai 2012

“Conferința Națională Sănătate prin Alimentație ediția a II- a se va desfășura anul acesta pe 19 mai 2012, la Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat sub egida Academiei Române și este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate alimentației sănătoase și adresat profesioniștilor din domeniul sănătății și nutriției în România.

Asigurând oportunităţi excelente pentru schimbul de informații și colaborări multiple, acest eveniment a reunit în 2011 peste 300 de persoane, incluzând autorități, cadre universitare, medici nutriționiști, medici de familie, medicicardiologi, interniști, gastroenterologi, dar și persoane interesate de sănătate prin alimentație.

Reunind reprezentanţi din domeniul sănătății și alimentației, “Conferința Națională Sănătate prin Alimentație este un eveniment cheie în România, care punctează  rolul nutriției, atât în păstrarea stării de sănătate, cât și în cazul corelării cu anumite boli. Anul acesta, principalele teme abordate în cadrul evenimentului “A doua Conferință Națională Sănătate prin Alimentație vor fi: cultura nutrițională populaţională, siguranța alimentară şi rolul profilactic al alimentației sănătoase. Unul dintre obiectivele principale ale evenimentului “A doua Conferință Națională Sănătate prin Alimentație” este și promovarea alimentelor sănătoase și încurajarea producătorilor să investească în producția de alimente sigure, sănătoase și echilibrate.

Dacă dorești să ai acces la cele mai noi informații din domeniul alimentaţiei sănătoase prezentate de experți, înscrie-te la “A doua Conferință Națională Sănătate prin Alimentație”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2012, la Cluj-Napoca.

Organizatorul ştiinţific este Asociaţia Română de Studiu al Obezităţii, iar partenerii ştiinţifici ai evenimentului sunt Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Societatea de Nutriție din România, Societatea Română de Medicină Internă, Societatea Națională de Medicina Familiei și Institutul Național de Sănătate Publică.

Management eveniment: Sănătatea Press Group – expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Sursa: SanatateaTV

>>>detaliiFORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters