trafic.ro ranking

trafic.ro Emisiune TV: masa de revelion, în direct cu nutriţionistul Centrului ASTECO | Nutritionist Cluj

Emisiune TV: masa de revelion, în direct cu nutriţionistul Centrului ASTECO

Emisiune TV: ‘Atenţie la masa de revelion’, invitat: Dr. Adrian COPCEA, medic specialist nutriţionist, Centrul Medical ASTECO, Cluj-Napoca.


Foto: Dr. Adrian COPCEA, medic specialist nutriţionist
Centrul Medical ASTECO: Centru Integrat pentru Nutriţie şi Boli Metabolice

În emisiunea TV ‘Atenţie la masa de revelion’, în direct din studioul Transilvania Live din Cluj-Napoca, am discutat despre cumpătare, despre soluţii de refacere după masa de Revelion, alimentaţie sănătoasă, şi, desigur, despre categorii de persoane care trebuie să fie mai atente în această perioadă: persoanele cu istoric de pancreatită acută sau cronică, dislipidemii (hipertrigliceridemii severe), boli cardiovasculare, gastrite, afecţiuni ale vezicii biliare şi gută.

Persoanele cu diabet zaharat trebuie să urmeze sfaturile medicilor diabetologi, cu privire la controlul porţiilor, selectarea deserturilor, şi modalităţi de prevenire sau compensare a creşterii glicemiei.

Publicat: 31 decembrie 2011 @NutritionistCluj.Ro,
website oficial al Dr. Adrian COPCEA, medic specialist diabetolog-nutriţionist,
Centrul Medical ASTECO Cluj-Napoca >>> detalii clinica ASTECO  • annamaria ::: comentariu pe forum :

    buna , asi dori pt mine o dieta personalizata, am intoleranta la lactoza, de curand am urmat un tratament cu antibiotice pt helicobacter, si am bila lenesa. va rog sa ma ajutati sa-mi fac o dieta personalizata.am inceput sa consum lapte fara lactoza.

  • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

    @AnnaMaria. Sigur, vom discuta impreuna alimentele, cantitatile, orele, in functie de aceste situatii (eradicarea HP, diskinezia biliara si intoleranta la lactoza).

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters