trafic.ro ranking

trafic.ro Despre diabet si insulina, interviu cu Dr. Adrian Copcea la Antena 1 | Nutritionist Cluj

Despre diabet si insulina, la Antena 1: Dr. Adrian Copcea

Emisiunea ‘Sănătatea la 4 ace’, realizată de Alina Ilioi la postul Antena 1 Cluj, a avut, în 17 aprilie, ca subiect diabetul zaharat. Emisiunea a fost filmata la Centrul Medical Asteco din Cluj-Napoca, care găzduieşte cabinetul de diabet al Dr. Adrian Copcea, aflat în contract cu Casa de Asigurări – ce asigură gratuit îngrijirea pacienţilor cu diabet, tratamentele specifice: insulină, antidiabetice orale.

Opiniile doctorului Copcea cu privire la diabet, regimul alimentar din diabet, simptomele diabetului şi tratamentul cu insulină, sunt expuse în interviu.

Persoanele care doresc să se înscrie la doctorul Copcea pentru îngrijirea gratuită a diabetului găsesc detalii aici

>>> Urmariti interviul acordat de Dr. Adrian Copcea pentru Antena 1, despre diabet si insulina (VIDEO, YOU TUBE)  • MATEESCU SABINA ::: comentariu pe forum :

    Buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca ma incadrez in limitele normale;am colesterol seric total-208 mg/dl si trigliceride serice-69.2 mg/dl. MULTUMESC.

  • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

    @Sabina. Valoarea colesterolului este ‘la limita’, rezultatul este mai bun sau mai rau in functie de cat colesterol bun aveti (HDL-Colesterol), si care este situatia Dvs. generala (boli cardiace in trecut sau in familie, fumat, sedentarism, diabet etc.).

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters