trafic.ro ranking

trafic.ro C V | Nutritionist Cluj

C V

CV DR ADRIAN COPCEA > > > > vizualizare CV Dr. Adrian Copcea > > >

 

rsz_separator_nuritinist_cluj

NUTRITIONIST CLUJ. RO este o pagina medicala de informare atat in domeniul diabet zaharat, nutritie, obezitate, boli metabolice, cat si in alte ramuri medicale. Alaturi de articole, opinii medicale cu privire la alimente, medicamente, afectiuni, investigatii etc., websiteul gazduieste cate un forum atasat fiecarui articol, comentariile sunt publicate dupa verificarea de catre autor, si nu necesita inregistrare (oricine poate publica opinii, intrebari, comentarii, inclusiv anonime, mailul este solicitat doar pentru verificarea validitatii comentariului, si nu se publica).

Articolele medicale pot fi accesate, in functie de tematica, din meniul din stanga ecranului (la parcurgerea meniului se deschid submeniuri, in functie de tematica articolelor). Pentru o accesare mai usoara, poate fi folosit butonul de cautare pe site prezent in partea dreapta a ecranului, sub meniul de sus. O lista a articolelor publicate pe site la lansare poate fi accesata aici. Rubricile noi sunt adaugate in meniul din stanga, in continuarea capitolelor deja prezente.

Cele mai noi articole publicate sunt prezentate si pe prima pagina Nutritionist Cluj. Ro.

Pentru detalii referitoare la activitatea clinica curenta, puteti vizita rubrica CABINET.

Orice sugestie este binevenita, inclusiv referitoare la subiecte viitoare. Anumite articole selectate periodic, atat din paginile NutritionistCluj.Ro, cat si de pe alte pagini de medicina sau nutritie, sunt prezentate si pe pagina Facebook (>>>conectare/adaugare: ID-ul este Nutritionist Cluj).

Va doresc o lectura placuta!
Dr. Adrian Copcea, medic specialist diabetolog-nutritionist, Cluj-Napoca.

rsz_separator_nuritinist_cluj

rsz_separator_nuritinist_cluj

R U B R I C I:

C A P I T O L E:

La aproape 1 an de la lansare, site-ul cuprinde peste 400 de articole medicale, ce pot fi accesate din meniul din stanga si submeniurile tematice.

Va multumesc tuturor pentru vizita, si sper ca siteul isi atinge, pentru fiecare dintre Dumneavoastra, misiunea de a fi atat util, cat si placut. Motto-ul site-ului  “informeaza-te din surse sigure“, incearca sa atraga atentia asupra pericolelor la care ne putem expune datorita informatiilor periculoase, care, in domeniul nutritiei si diabetologiei, sunt atat de frecvente.

Conectati-va si pe P A G I N A   D E   F A C E B O O K  • Klara ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua ,
  Veniti la Baia Mare in luna Februarie ? Si va rog mult sa-mi spuneti ce analize trebuie sa-mi fac pentru prima consultatie la dumneavoastra.
  La 1.65 am spre rusinea me 82 kg .
  Cu respect
  Klara Werner

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Klara. Analizele pentru prima consultatie cuprind, pentru probleme de greutate: HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA, GLICEMIE, COLESTEROL TOTAL, HDL-COLESTEROL, TRIGLICERIDE, TGO, TGP, GGT, CREATININA, EXAMEN URINA. Acestea sunt analize uzuale, care se pot face (si) prin medicul de familie. Daca nu ati facut niciodata un bilant de tiroida, este indicat sa adaugati la aceste analize de sange si analiza TSH. Data consultatiilor este SAMBATA, 25 februarie.

 • Claudia ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua,

  Am 23 ani, 1,60 si 59 de kg. Imi puteti spune cam care este pretul unui program nutritionist complet pentru reducerea in greutate? Mentionez ca am un ovar polichistic si am inceput un tratament, dar sunt deranjata de kilogramele in plus din jurul taliei si soldurilor. Fac miscare zilnic, dar si am grija sa nu depasesc cam 1300 de kcal/zi.
  Astept un raspuns de la Dvs!
  va multumesc!
  O zi buna!

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Claudia. Consultatia la mine este 140 lei, la aceasta consultatie prescriu programul de miscare si de alimentatie. Vizitele ulterioare (la o luna, sau la ce interval consider ca este nevoie) sunt 70 lei. Pentru alte interventii, la clinica ASTECO sunt specialisti impreuna cu care se pot face abonamente cu psihologie, program de slabit cu antrenor, masaj, electrostimulare. Pe pagina clinicii apar si variantele de programe de slabit si abonamente.: http://www.astecomedical.ro. Pentru alte detalii, va pot povesti colegele de la receptie: 0364.26.00.34, 0751.631.688

 • Aura Iordache ::: comentariu pe forum :

  Uniforme Medicale – Halate Medicale
  MAGAZINUL EDERA DESIGN TEXTIL
  Firma producatoare de textile,confectionam uniforme medicale.
  Comandati la Telefonul:0736084194
  Uniformele pe care le producem,intr-o gama variata de modele.culori si marimi,depasesc conceptul clasic al unei uniforme medicale,fiind definite prin confort si stil.

 • Vali 67 ::: comentariu pe forum :

  AM 46 DE ANI, 1,80, 73 Kg, SUNT DIAGNOSTICAT CU DIABET II DIN 2011 (Hc A FOST 7,2). ÎN 2011 AVEAM 87 DE Kg, MI S-A RECOMANDAT SĂ SLĂBESC, AM CAM EXAGERAT ȘI AM AJUNS PE LA 67 DE Kg ÎN DEC 2012. ACUM E MULT MAI BINE DAR NU MAI REUȘESC SĂ TREC DE 73 kg (MI S-A RECOMANDAT SĂ AJUNG LA 78 Kg). INIȚIAL, DIETA PREVEDEA 220 GLUCIDE/ZI, TRATAMENTUL PREVEDEA SIOFOR 1500/ZI + PLAVIX 1 TABLETĂ 75/ZI + CRESTOR 1/ZI + ATACAND 1/2 16 mg/ZI + MILURIT 100 1/ZI.ULTERIOR EVOLUȚIA A FOST BUNĂ, ÎN SENSUL CĂ Hc MASURATĂ LA FIECARE TREI LUNI A FOST ÎNTRE 5,3 ȘI 5,8, DIETA A CRESCUT SUCCESIV NUMĂRUL DE GLUCIDE,INIȚIAL LA 250 ȘI ULTERIOR LA 300, SIOFORUL A FOST SCĂZUT LA 1000/ZI, 1/2 DIMINEAȚA ȘI SEARA, CRESTORUL A FOST ÎNLOCUIT SUCCESIV CU SORTIS /20 ȘI /10 mg, MILURITUL ȘI ATACANDUL NU AU FOST SCHIMBATE. TOATE CU ACORDUL MEDICULUI. TOTUȘI, MUREAM DE FOAME, NU AVEAM VLAGĂ, ERAM LA 67 Kg ȘI TOȚI ÎN JURUL MEU ERAU ÎNGRIJORAȚI. ÎN IANUARIE 2013 AM LUAT, ÎN MOD INDEPENDENT, DECIZIA DE A RENUNȚA LA SIOFOR, RESPECTÂND TOATE CELELALTE REGULI PRIVIND REGIMUL ALIMENTAR, MEDICAMENTAȚIA ȘI EXERCIȚIILE FIZICE (SPORTURI + FITNESS DE 3 ORI PE SĂTĂMÂNĂ) ÎN ACESTE CONDIȚII, Hc A FOST DE 5,96 ÎN MAI, 5,80 ÎN SEPTEMBRIE, IAR RESTUL ANALIZELOR AU FOST FOARTE BUNE. NU ÎMI MAI ESTE FOAME ȘI MĂ SIMT BINE ÎN PIELEA MA. AȘ DORI SĂ ÎMI SPUNEȚI DACĂ EXISTĂ EFECTE NEGATIVE PE TERMEN LUNG, CA URMARE A FAPTULUI CĂ AM ÎNTRERUPT SIOFORUL.

  VĂ MULȚUMESC!

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Vali. Si eu v-as fi intrerupt Sioforul, si as fi verificat ca rezultatele sunt bune (si sunt!). Tratamentul trebuie sa tina pas cu greutatea: avand in vedere ca ati ajuns la alta greutate, si necesarul de medicament este altul (adica merge foarte bine si fara medicament). Cand valorile HbA1c se apropie de 6.5-7% se va relua discutia cu privire la reintroducerea tratamentului. Pana atunci, tot ce ne dorim sunt astfel de valori, va felicit ca ati ajuns la ele. Trebuie sa va si vitaminizati bine, si sa nu exagerati, in sensul de a nu face o obsesie din miscare si regim: rolul lor este sa va faca sa fiti mai sanatos, nu epuizat…Puteti oricand sa imi mai scrieti, dar va sfatuiesc sa mergeti periodic si la medicul Dvs., caruia ii puteti spune acelasi lucru, si foarte probabil va va raspunde la fel ca mine. In orice caz, schema de tratament imi spune ca sunteti bine ingrijit si aveti grija de Dvs.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters