trafic.ro ranking

trafic.ro Osama dead, Obama said | Nutritionist Cluj

Osama dead, Obama said

Astăzi, 2 mai 2011, preşedintele american Barack Obama a anunţat că Osama Bin Laden, liderul Al Qaeda, a fost ucis în cadrul unei operaţiuni la sol a S.U.A., lângă Islamabad, Pakistan. Bin Laden avea 54 de ani.

Barack Obama a vorbit despre suferinţa cauzată de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, în care turnurile gemene World Trade Center din New York au fost distruse de avioanele deturnate de teroriştii Al Qaida, despre fumul negru de la Pentagon, despre copiii rămaşi fără părinţi în urma atacului de la New York, despre Aghanistanul care l-a sprijinit pe Ben Laden. Obama a mulţumit armatei americane şi aliaţilor care au participat şi vor participa în continuare la lupta împotriva terorismului.

La Casa Albă din Washington, în mijloc de noapte (anunţul lui Obama fiind făcut în jurul orei locale 23.30), numeroşi tineri americani sărbătoresc această victorie împotriva celor ce au declarat război americanilor.

Câteva fotografii recente cu Bin Laden, prezentate la CNN, rezolvă enigma ultimilor ani, care a făcut înconjurul lumii inclusiv ca titlu de carte: “Osama Bin Laden: dead or alive?”.

Discursul lui Obama a fost difuzat în direct, în urmă cu câteva minute, pe CNN.

Cu siguranţă vor exista teorii ale conspiraţiei, poate justificate, şi în legătură cu acest anunţ venit brusc şi pe fondul unei perioade cu semnificative evenimente istorice în lumea arabă.

Publicat: 2 mai 2011 @NutritionistCluj.RoFORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters