trafic.ro ranking

trafic.ro NUTRITIE | Nutritionist Cluj

NUTRITIE • larisa dumbrava ::: comentariu pe forum :

  Stimate Domnule doctor,
  va felicit pentru complexitatea site-lui si a detaliilor pe care le oferiti
  Stimate Domnule Vlad Barliba,
  felicitari pentru frumusetea site-lui
  Larisa Dumbrava

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Larisa. Va multumesc foarte mult pentru apreciere!…sper sa nu sune rau, dar frumusetea siteului imi apartine tot mie, respectiv toate pozele si reclamele de pe site (logo-ul, panourile cu portocala, cu marul, toate pozele din reportaje, inclusiv cele cu maratonul, cu Clujul pedaleaza, Carmen Bruma etc.) sunt facute de mine, din placere; pentru culori trebuie laudata sotia mea, Ilinca, iar pentru buna dispozitie pe care o am cand scriu articolele, bebe al meu din stanga jos (este copilul meu, in varsta de 1 an si un pic). Pentru functionalitate, eu ii sunt foarte recunoscator D-lui Vlad Barliba, care a facut posibil sa scriu toate articolele de acasa, sa pun pozele, si care face ca siteul sa functioneze. VA multumesc mult pentru mesajul foarte frumos, este un site facut din placere, ceea ce sper ca se observa si in felul in care ma stradui sa scriu articolele, respectiv cu detalii utile, dar nu in limbajul pe care il utilizam in tratatele de medicina, ci intr-un limbaj cat mai usor de inteles pentru persoanele interesate.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Larisa Dumbrava. Sarut mana, daca sunteti medic pediatru din Oradea, atunci ne-am cunoscut la congresele de diabetologie, am si povestit personal in cazul unui poster in care ati prezentat cateva cazuri de diabet tip 2 la copil. Am dat azi un search pe Google pe numele dumneavoastra, pentru ca imi era cunoscut , am mai povestit si cu o alta ocazie, un poster de-al meu la congresul de la Baile Felix din anul 2006 (al Societatii Romane de Diabet). Daca ma insel, nu e nicio problema, inseamna ca e doar o coincidenta de nume.

 • Zlăgnean Maria ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua !

  Ma numesc Zlăgnean Maria, reprezentant al Societatii AVITA INTERNATIONAL PRODUCTS SRL,
  cu sediul in Oradea Str.SOS Borşului nr.45

  Firma are o gama larga de produse 100 % naturiste care ar putea influenţa benefic munca d-voastra.
  Va invit la o colaboare fructuasa .

  Cu stima şi respect
  Zlăgnean Maria

  Date de contact
  Tel-0757061671

  Avita eShop Romania

  tel: +4 0359 101 800
  mobile: +4 0758 680 308
  http://www.avitainternational.com

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Maria Zlagnean. Va multumesc pentru invitatie, personal las libertate pacientilor sa utilizeze produse naturiste, si nu indic personal niciun produs naturist, nefiind specializat in produse naturiste. Altfel, exista foarte multe produse naturiste bune, sunt convins ca si cele din gama Dumneavoastra.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters