trafic.ro ranking

trafic.ro Consultatii gratuite in Cluj pentru copiii cu probleme de greutate | Nutritionist Cluj

Consultatii gratuite in Cluj pentru copiii cu probleme de greutate

Stiai ca 4 din 5 copii supraponderali vor deveni adulti obezi? Copilul tau cantareste prea mult? Atunci vino la Centrul Medical Asteco intre 1-15 decembrie 2010 pentru o consultatie GRATUITA.

Medicul nutritionist-pediatru, psihologul si kinetoterapeutul Asteco te ajuta sa faci primul pas pentru sanatatea copilului tau.

Programari la 0751 631 688.

Cititi si articolul: Greutatea normală la copil şi adolescent: curbe şi grafice de creştere • MERUT ANAMARIA ::: comentariu pe forum :

  BUNA FETITA MEA ARE 4 SI 4 LUNI SI ARE GREUTATEA DE 26 DE KG MIE FRICA SA NU SE FACA OBEZA CE MA SFATUITI VA ROG SA MA AJUTATI

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Anamaria. O consultatie de pediatrie este primul si cel mai important pas in aceasta situatie. Daca pediatrul considera, o discutie cu un psiholog poate ajuta la controlul greutatii pe termen mediu si lung.

 • Tünde Csoma ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua.
  Am mare nevoie de un medic nutritionist pentru nepoata mea de 10 ani care are 55 kg. Mama ei a fost cu ea la medicul de familie dar acesta nu i-a recomandat nimic, in zona jud Sibiu sau Mures nu am gasit nici un nutritionist decat ptr adulti si nu au vrut sa o primeasca. Daca ma poate ajuta cineva, va rog din suflet.
  Multumesc

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Tunde C. Daca aveti drum la Cluj, va puteti adresa colegei mele pediatre, Dr. Delia Chira de la clinica Asteco (detalii pe siteul http://www.astecomedical.ro). Tot la aceasta clinica, este posibil sa fie nevoie si de o discutie cu una dintre psiholoagele clinicii, de multe ori problemele de greutate la aceasta varsta au si substrat emotional. Personal, m-am ocupat de copii de aceasta varsta, in ultimii ani, insa, la cabinetul meu deja programarile se fac peste 2 luni, fiind foarte aglomerat cu consultatiile de diabet si de nutritie pentru adulti. La Mures ati putea sa va interesati la Dr. Irina Muntean de la Nova Vita, intreband, inainte, daca in cadrul consultatiilor de nutritie se ocupa sau nu de copii. La Sibiu nu stiu sa va recomand specialisti pentru copii.

 • catalina ::: comentariu pe forum :

  buna ziua! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu alimentatia copilului din gradinita, adica :gramajul si ce au voie sa manace un copil inter 3-7 ani
  va multumesc

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Catalina. Regulile generale ale alimentatiei copilului la aceasta varsta cred ca se gasesc usor pe internet, despre gramaje cu siguranta nu va pot trimite o schema generala, pentru ca fiecare copil are preferintele, refuzurile, cantitatile lui, particularitatile lui psihologice…Va recomand siteul http://www.pediatrucluj.ro pentru astfel de informatii, nu public niciodata diete si gramaje pe site, intrucat pot fi gresit interpretate. Daca va e util, exista un site: viatalagradi.ro, unde puteti gasi detalii de gramaje generale, dar acolo sunt mancaruri gatite care nu sunt la indemana oricui, ar putea fi refuzate, de exemplu, de copilul Dvs., sau copilul Dvs. ar putea manca mai mult sau mai putin decat un gramaj standard…

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters