trafic.ro ranking

trafic.ro Campanie de diagnostic nutriţional în clinica Samus: martie 2011 | Nutritionist Cluj

Campanie de diagnostic nutriţional în clinica Samus

În zilele de 14, 17 şi 21 martie 2011 (luni – joi– luni), între orele 09-13 (in zilele de luni, 14 martie, si 21 martie) respectiv 17.00 – 20.00 (joi, 17 martie 2011), Centrul Medical Samus din Gilău găzduieşte o campanie de nutriţie în care persoanele interesate pot beneficia gratuit de analiza prin bioimpedanţă a compoziţiei corporale, şi pot afla care este indicele de masă corporală, greutatea ideală în funcţie de sex, vârstă şi înălţime, şi procentul de ţesut adipos total şi visceral din organism.

Centrul Medical Samus este situat în Gilău, pe strada Principală la nr. 966 A, pe partea stângă în sensul Cluj -> Oradea, după traversarea Someşului (la 20 de minute de centrul Clujului). Începând cu martie 2011, clinica va oferi, în sistem privat, consultaţii de specialitate in domeniul nutriţiei, alături de specialităţile deja consacrate pentru centrul Samus: stomatologie, endocrinologie, ginecologie, cardiologie, medicină internă şi reumatologie.

Programările la cabinet – pentru campania gratuită de diagnostic nutriţional pe baza compoziţiei corporale – şi, ulterior pentru consultaţiile (contra cost) în domeniul nutriţie, diabet zaharat şi boli metabolice, se fac la numărul de telefon: 0264.37.16.53 (recepţie Centrul Medical Samus).FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters