trafic.ro ranking

trafic.ro Campania Copil Sanatos | Nutritionist Cluj

COPIL SĂNĂTOS

“Copil sanatos” este o initiativa a Centrului Medical Asteco din Cluj-Napoca, adresata copiilor cu probleme de greutate. Obezitatea la copii este in continua crestere, in paralel cu epidemia de obezitate si diabet zaharat tip 2 la adulti. Preventia tulburarilor metabolice in perioada de adult se face printr-o abordare corecta inca din perioada copilariei si adolescentei.

Foto: NutritionistCluj.RO

Campania “copil sanatos” a fost conceputa in urma succesului pe care l-a inregistrat conceptul de “consult integrat de nutritie“, implementat pentru prima data in Romania in Cluj-Napoca, initial pentru adultii cu probleme de nutritie, extinsa ulterior pentru o diversitate de afectiuni medicale (nutritionale, endocrinologice, cardiovasculare, metabolice etc.). Originalitatea conceptului consta in evaluarea in cadrul unei comisii multidisciplinare, urmata de o prescriptie unitara, derivata din integrarea recomandarilor (medicina interna, diabetologie, endocrinologie, nutritie, psihologie, farmacologie).

>>>detalii despre campania Copil Sanatos
>>>detalii despre consultul integrat de nutritie la adulti  • D. Elena ::: comentariu pe forum :

    Sunt farmacist in Iasi si caut cu disperare un medic pediatru specialist in BOLI METABOLICE SI DE NUTRITIE.Sunt incintata de ideea dumneavoastra,este exact ce cautam.Credeam ca astfel de echipe se formeaza si pot colabora frumos doar in filme.Va admir din tot sufletul.
    Am un nepotel de aproape 10 luni cu astfel de probleme.Nimeni nu a reusit sa puna un diagnostic(Iasi,Bucuresti).Nu ia in greutate(are 6,5 kg)nu are niciodata pofta de mincare,vomita,etc.Va rog frumos ajutati-ma.Am facut un RMN la Bucuresti unde ca observatie era trecuta ;investigatii boli metabolice si totusi medicii neurologi din Bucuresti au exclus aceasta varianta.Venim la Cluj in cel mai scurt timp daca se poate.Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns pe adresa de mail.

  • ana ::: comentariu pe forum :

    am o fetita de 4 ani jumate si are 27 kg,inaltimea de 1,1o cm ce se poate face in acest caz?

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters