trafic.ro ranking

trafic.ro Dr. Ioana Felea, specialist reumatolog, Cluj-Napoca | Nutritionist Cluj

Dr. Ioana FELEA

Dr. Ioana Felea, medic specialist reumatolog
Centrul Medical ASTECO – CENTRU MEDICAL INTEGRAT

TITLU: medic specialist reumatologie
COMPETENŢE: ecografie musculoscheletală

STUDII:  Liceul „I.L.Caragiale ”Ploiesti, secţia matematică-fizică. Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, Specializarea Medicină Generală (2000). Master in Farmacologie Clinica, Facultatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

SPECIALIZĂRI IN STRĂINĂTATE: Bursă AMC University of AMSTERDAM, Olanda (2008-2009): ”Inflammatory Arthritis Fellowship Program 2008”, coordonator: Profesor PPTak; Bursă University of Glasgow, Scoţia:  ”Inflammatory Arthritis Fellowship Program 2008”, coordonator: Profesor Iain Mc Innes. CURSURI EXTERNE: Good Clinical Practice” Amsterdam (2008), “ALIFI Course Advanced  Immunology” (2008), Amsterdam; The Eleventh British Musculoskeletal Ultrasound Course”, 21-23 Septembrie 2009, LEEDS. Alte burse în străinătate: ”Annual European Congress of Rheumtology EULAR”: 2003, 2004, 2006 pentru lucrari efectuate ca  prim autor; PRESS  2007 – poster; bursa University of Glasgow / AMC-University of Amsterdam: Inflammatory Arthritis Fellowship Program 2008.

IMPLICARE ÎN SOCIETĂŢI ŞTIINŢIFICE: OSART Romania, Societatea Romana de Reumatologie, Centrul de cercetări în boli reumatologice, Clinica reumatologică, Univeristatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

LUCRARI STIINTIFICE(selectiv):
SPONDILODISCITA ÎN SPONDILITA ANCHILOZANTĂ (LEZIUNE ANDERSON). CAZ CLINIC ŞI CONSIDERAŢII TEORETICE”, Revista romana de reumatologie nr 4-2005. ”ATEROSCLEROZA SUBCLINICA LA PACIENTII CU LUPUS ERITEMATOS SISTEMIC”. Revista romana de reumatologie Nr 1-2006. “ULTRASONOGRAPHY OF MAJOR SALIVARY GLANDS IN PATIENT WITH SJOGREN SYNDROME. CORRELATION WITH CLINICAL FETURES AND SCINTIGRAPHY” Congresul european de reumatologie  EULAR 2006,  Amsterdam, Netherlands21-24 June2006. ”THE FREQENCY OF TYPICAL FEATURES NOT INCLUDED IN THE CLASSIFICATION CRITERIA FOR ANTIPHOSPHOLIPID SYNDROME”. Congresul european de reumatologie  EULAR 2007, Barcelona, Spain. “CALCINOSIS  UNIVERSALIS COMPLICATING ADULT DERMATOPOLYMYOSTIS”. The 14 th European Paedriatric Rheumatoloy Congress (PRESS2007)”, 5-9 September 2007, Istanbul, Turky. ”ENDOTHELIAL DYSFUNCTION, CLINICAL CORELATION AND ATORVASTATIN THERAPYIN PATIENTS WITH SYSTEMIC LUPUS ERYTHEMAOSUS” prezentare orala „4 Th MYRACE 2008 Meeting of Young Rheumatologists Across Europe”, 17-20 january2008, Reichenauan der Rax, Austria. ”PULMONARY DISEASE IN SYSTEMIC SCLEROSIS PATIENTS”.14-17 May 2008, Iasi, Romania. „LYMPHOMA IN RHEUMATOID ARTHRITIS- AN OBSERVATIONAL STUDY”. Conferinta Natioanala Osart”14-17 May 2008, Iasi, Romania. MARKERS OF ENDOTHELIAL INJURY, ENDOTHELIAL DYSFUNCTION AND CLINICAL CORRELATION IN PATIENTS WITH SYSTEMIC LUPUS ERYTHEMAOSUS”. Congresul european de reumatologie  EULAR 2008,  11-14 June 2008 Paris, France. MARKERS OF ENDOTHELIAL INJURY IN PATIENTS WITH SYSTEMIC SCLEROSIS – CORRELATIONS WITH CLINICAL PARAMETERS”. Congresul european de reumatologie  EULAR 2008, 11-14 June 2008 Paris, France. “SHOULDER IMPINGEMENT SYNDROME: CORRELATIONS BETWEEN CLINICAL TESTS AND ULTRASONOGRAPHIC FINDINGS “Ortop Traumatol Rehabil. 2009 Mar-Apr;11(2):120. BONE MINERAL DENSITY AND OSTEOPOROTIC VERTEBRAL FRACTURE IN POSTMENOPAUSAL  WOMEN WITH ABDOMINAL AORTIC CALCIFICATION”. Congresul european de reumatologie EULAR 2008, 11-14 June 2008 Paris, France. „SELECTIVE IGA DEFICIENCY : STILL A CHALANGE FOR RHEUMATOLOGISTS?” Congresul european de reumatologie EULAR2010, 16-19 june 2010, Rome, Italy.

CABINET REUMATOLOGIE:
Centrul Medical ASTECO, str. C-tin Brâncuşi nr.105 Cluj-Napoca >>> detalii

TARIFE:
CONSULTATIE REUMATOLOGIE: 70 RON
ECOGRAFIE MUSCULO-SCHELETALĂ: 70 RON

PACHET REUMATOLOGIE DIAGNOSTIC (consult+ecografie): 120 RON

PACHET REUMATOLOGIE DIAGNOSTIC+TRATAMENT (infiltraţii ghidate ecografic): 140 RON

PROGRAMARI ŞI INFORMAŢII: 0364.26.00.34, 0751.631.688

>>>DETALII Reumatologie Cluj: Centrul Medical ASTECO • gabriela ::: comentariu pe forum :

  Buna seara as dori sa stiu daca aveti cabinet medical si in alba iulia

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Gabriela. Nu, dr Ioana Felea nu consulta in Alba Iulia.

 • popa ::: comentariu pe forum :

  As dori o programare la d-na doctor Felea;am probleme foarte mari de sanatate,dansa este speranta mea…sant din Alba Iulia si sper ca ma poate ajuta Cu stima, Popa Maria

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua, puteti sa va programati la doamna Dr. Felea la nr. 0364.26.00.34, 0751.631.688. Detalii se gasesc aici: http://www.astecomedical.ro

 • oprea ::: comentariu pe forum :

  buna sufar de spondiloza cervicala cu osteofitoza si discopatie cervicala de asemenea si lombar am niste dureri de coloana groaznice si de spate imi arde spatele dureri musculare ce pot face multumesc

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Oprea. Trebuie sa luati legatura cu un CU UN MEDIC REUMATOLOG si cu o sectie/medic de BALNEOLOGIE-RECUPERARE.

 • orban luminita ::: comentariu pe forum :

  d/na dr. Felea Ioana nu este doar nu medic excepțional, ci are și un suflet absolut minunat. Am apărut de nicăieri, tratată superficial de alti medici, m/a preluat și situația mea s/a schimbat în bine. Nu am crezut că vreodată voi scăpa de dureri. Nu am cuvinte să/i mulțumesc doamnei doctor.

 • Vicentiu ::: comentariu pe forum :

  Buna dimineata domnule doctor !
  Acum 1 an au inceput sa ma doara coastele pe partea stanga fara sa ma fi accidentat sau sa fi facut vrun efort.
  Tot pe partea stanga ma doare si cotul.Iarna ma apuca durerile de genunchi de abia pot sa merg.De vreo 6 luni m-am trezit cu dureri la laba piciorului drept si la calcai, in special dimineata la trezire, atunci cand ma dau jos din pat si incep sa merg. Nu imi aduc aminte sa ma fi lovit. De vreo luna am aceleasi simptome si la piciorul stang.

  Durerea reapare dupa oricare perioada de repaus (somn sau stat pe scaun o perioada). Atunci cand ma ridic si incep sa merg apare durere intensa. Daca insist sa merg, dupa o perioada, durerea incepe sa scada in instensitate si chiar sa dispara. Deci, cu cat folosesc mai mult piciorul, cu atat durerea se retrage si cu cat fac repaos mai mult, cu atat durerea apare la reinceperea mersului(la fel si la coaste). Nu stiu ce sa mai fac. Mentionez ca am 46 de ani, inaltime 1,85m, greutate 95 kg, profesie vanzator (merg 8 ore pe zi incontinu cu pauza de 30 de minute).

  Vreau sa mai mentionez ca eu locuiesc de 10 ani in Suedia.Am fost la 4 clinici pana acum printre care una privata.La cea privata am fost dupa ce am consultat 3 medici care au spus ca am probleme la colon si trebuie sa fac o endoscopie.Am facut endoscopia (13000kr=1400euro)si in interior era totul perfekt.

  Acum 4 ani am fost la medic cu problemele la genunchi.Am fost bagat intr-un tub si radiografiat.Au spus ca nu am nimic rupt si ca totul este ok.M-am intors inapoi la medic cerand sa imi faca analizele inclusiv cele pentru reumatism.Am facut analizele cu probe de sange,urina si am revenit la doctor.Doctoru a spus ca nu am absolut nimic.Am rugat doctorul sa imi spuna cum au iesit cele de reumatism.Doctorul a intors privirea din calculator spre mine si a spus:Esti mai sanatos ca mine.Am plecat acasa si am revenit dupa o saptamana cerand alt doctor.Am primit un medic grec, care a facut facultatea de medicina in Romania.Am vorbit cu el pe romaneste si l-am rugat sa se uite si el la rezultatele analizelor despre reumatism.Medicul a intors capul din calculator spre mine si a spus:Dar tu nu ai probe luate pentru reumatism.Cu toate ca cerusem sa imi faca ca asta ma durea.Am fost trimis iarasi la laborator pentru probe de sange si nimic..sanatos tun iar eu sunt daramat tot.

  Vine iarna si sunt disperat,lucrez afara la minus multe grade.Am apucat angajarea de probe in plina iarna, cand abia mergeam.Colegii ma intrebau ce am de schiopatez.Am spus ca am alunecat pe gheata.Erau cat pe ce sa sune ambulanta.Acum sunt angajat permanent si imi permit sa ma inscriu bolnav.Ce pot face,ce medicamente sa iau,ce sa incerc?

  Multumesc mult pentru orice sfat !

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters