trafic.ro ranking

trafic.ro BOLI SI TRATAMENTE | Nutritionist Cluj

BOLI SI TRATAMENTE • susica ::: comentariu pe forum :

  buna! ma numesc susica si am fost diagnosticata cu ;leucemie acuta cronica ,as consulta un medic particular, hematolog este posibil?
  va multumesc

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Susica. Din pacate, personal nu stiu sa existe un cabinet privat de hematologie in Cluj-Napoca, medicii hematologi pe care ii cunosc nu au cabinete particulare.

 • gaby ::: comentariu pe forum :

  Buna,ma numesc GABY AM 29de ani si. AM DIAGNOSTICATA ACUM 8. ANI CU DIABET TIPUL 1….FAC DE4 ORI PE ZI INSULINA…..SAPTAMANA TRECUTA AM VAZUT LA STIRI O FEMEIE A F
  OST. OPERATA DE DIABET SI FACEA INSULINA DE 20 DE ANI.VA ROG DACA MA PUTETI AJUTA….M-AR INTERESA NUMELE CLINICI UNDE SA FACUT ACEASTA OPERATIE……poate pe viitor voi scapa de insulina…..va multumesc mult!!?

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Gaby. Probabil a fost vorba despre diabet tip 2 care a facut operatie de slabit, acele cazuri conduc la scaderi foarte mari de greutate, si, odata cu asta, la revenirea functiei pancreasului. In cazul diabetului tip 1 operatia care VINDECA este TRANSPLANTUL DE PANCREAS, dupa care exista, de asemenea, tratamente de luat pe termen lung, uneori mai dificile decat insulina. Alte operatii care se incearca in prezent sunt transplanturile de celule STEM, inca sunt EXPERIMENTE si nu pot sa va recomand nicio clinica in care sa faceti. Persoanele care fac operatia sunt urmarite pentru a observa daca se imbunatatesc lucrurile, deocamdata aceasta operatie se face doar cu titlul de experiment in unele clinici din strainatate. Deci inca nu exista o anumita “filiera” unde sa trimitem pacienti pentru operatie. Cand va exista si operatia va fi SIGURA si EFICIENTA, cu siguranta voi indruma si eu o parte din pacienti pentru acest scop.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters