trafic.ro ranking

trafic.ro I. 7. DENUTRIŢIA ŞI MALNUTRIŢIA | Nutritionist Cluj

I. 7. DENUTRIŢIA ŞI MALNUTRIŢIA • kamy ::: comentariu pe forum :

  am o fetita de 7 ani cu greutate si inaltime mai mica decat normal.nu stiu cui sa ma adresez pentru o solutionare raapida a problemei.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Kamy. Cea mai buna varianta este sa faceti o internare la o clinica buna de pediatrie dintr-un centru universitar.

 • Mariana ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua. Am o fetita de 15 ani si jumatate si a fost diagnosticata cu malnutritie in luna noiembrie 2011 la Bucuresti am urmat tratamentul dar fara nici un succes a urmat un tratament de la Calvita dar tot la fel nu a dat rezultate, ea nu mananca deloc nimic. I-am facut zeci de analize dar toate au iesit bune nu au indicat o boala sau altceva care sa reduca pofta de mancare.Are 38 kg si inaltime are 155 cm nu stiu ce sa mai fac. Atunci cand mananca acuza dureri abdominale si greturi, de un an de zile are amneoree. Ce ma sfatuiti sa fac? Astept raspunsul dvs va rog!

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Mariana. Va sfatuiesc sa reluati legatura cu specialistii din Bucuresti, inclusiv cu psiholog sau psihiatru, pentru ca situatia este severa. Din cate inteleg din mesaj, sunt criterii de anorexie nervoasa, o boala severa, care necesita ajutor de specialitate. Va recomand si un site – http://www.anorexie-bulimie.ro, unde sa adresati intrebari si variante de ajutor, in mod special de INTERNARE. Analizele arata anumite valori normale, dar situatia fetei Dumneavoastre este fragila si trebuie actionat RAPID! Nu imi vin minte alte sfaturi, decat, eventual, sa va programati macar la o consultatie de nutritie sau endocrine – la Institutul Parhon, la Paulescu – sau in alte locuri in care sunt medici buni pe acest domeniu. Daca este complicat, macar un consult de nutritie si unul de psihiatrie in sistemul private le puteti solicita, acolo unde aveti incredere (Regina Maria, Medlife etc.).

 • Miha ::: comentariu pe forum :

  buna ziua
  am un baiat in varsta de 13 ani jum si are doar 33 kg …si 160 cm. el nu prea mananca dar se simte foarte bine. ce ma sfatuiti sa fac ?

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Miha. Sfatul este sa discutati cu medicul pediatru.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters