trafic.ro ranking

trafic.ro I.4. SINDROMUL METABOLIC | Nutritionist Cluj

I.4. SINDROMUL METABOLIC • Popescu ::: comentariu pe forum :

  Buna ziua,mi-am facut recent analizele si mi-a iesit 137 glicemia.Intrebarea mea este,daca este obligatoriu sa fac tratament,sau sa incerc cu regimul.Probabil ca exista medicamente de ultima generatie,care ar putea corecta valoarea crescuta glicemiei.Problema este daca trebuie administrat continuu medicamentul,sau dupa un timp,daca totul evolueaza bine,medicamentul poate fi intrerupt.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Popescu. Sunt foarte multe variante de a regla glicemia, de la miscare, regim, medicamente etc. Ce e foarte important este sa se puna diagnosticul (care este de diabet, daca glicemia este recoltata in conditii standard) si sa stiti ca aveti aceasta afectiune (diabetul) si ce poate ea presupune de-a lungul anilor. Vizitele la 6-12 luni sunt esentiale, inclusiv pentru confortul psihic si o buna ingrijire. Deci sfatul meu este sa luati legatura cu un medic diabetolog, prin intermediul medicului de familie. Sunt multe variante de evolutia la diabet, de-a lungul urmaririi si medicatia (daca e prescrisa) se ajusteaza in functie de evolutie, deci exista si varianta pe care ati mentionat-o.

 • ELENA COJOCARU ::: comentariu pe forum :

  DNULE DR,AM 56 ANI,115KG SI AM TRECUT PE INSULINA DE 2 ANI,DE 4 ORI PE ZI,AM SINDROM METABOLIC,SI FICAT STEATOZIC.TENSIUNEA 13\8 PULS 72.GLICOZILATA E PESTE 9 SI UNEORI AM GLICEMIA PESTE 5.SUNT PROF.SI AM STARI DEPRESIVE.FAC LEVEMIR SI APIDRA.NU STIU CE SA FAC CIND GLICEMIA E PESTE 500!CE MA SFATUITI?MULTUMESC.

 • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

  @Elena. Simplul fapt ca faceti insulina de 4 ori pe zi nu este o garantie ca aveti tratamentul potrivit, pentru ca la insulina trebuie atent alese si dozele. Deci sfatul meu este sa il cautati pe medicul diabetolog pentru a lua masurile necesare referitor la DOZELE DE INSULINA. NU este in regula sa va intepati de 4 ori pe zi si sa aveti astfel de rezultate, trebuie neaparat crescute dozele. Deci sfatul meu este sa mergeti cat de repede la medicul diabetolog.

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters