trafic.ro ranking

trafic.ro Cititori ai websiteului de nutritie Nutritionist Cluj.ro | Nutritionist Cluj

Cititori NutritionistCluj.Ro (Romania)

Orasele din Romania din care a fost accesat site-ul Nutritionist Cluj.ro pana in prezent sunt, conform statisticilor oficiale Trafic.ro:

Top 10: Bucuresti, Cluj Napoca, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Bistrita, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Targu Mures.

Alte localitati cu cititori Nutritionist Cluj.ro in ianuarie 2010: Turda, Gherla, Floresti, Negresti-Oas, Alba-Iulia, Craiova, Brasov, Constanta, Suceava, Beius, Sighisoara, Botosani, Medias, Carei, Dorohoi, Arad, Braila, Balotesti, Calarasi, Vatra-Dornei, Sebes, Magherani, Zarnesti, Curtea de Arges, Oradea, Galati, Oltenia, Targu-Jiu.

Localitati noi din care a fost accesat siteul in 2011: Aiud, Ramnicu Valcea, Blejoi, Caransebes, Slatina, Timisoara, Harsova, Barlad, Ploiesti, Focsani, Lugoj, Bistra, Savadisla, Radauti, Moinesti, Tulcea, Deva, Slobozia, Cisnadie, Sebes, Codlea, Crevedia, Baciu, Dragutesti, Lipova, Targu Frumos, Lupeni, Turnu *vizitati si Cititori Nutritionist Cluj.ro 2011

Sper ca informatiile din domeniul nutritie, diabet, boli metabolice prezentate pe aceste pagini sa va fie utile. Daca sunteti in cautarea unui nutritionist in orasul Dvs., interesati-va cu privire la medicii specialisti in nutritie (diabet, nutritie si boli metabolice) (cel mai adesea la centrele de diabet teritoriale) care au experienta in domeniul nutritiei, si care ofera acest tip de consultatii la cabinet.

Personal, efectuez consultatii de nutritie la cabinet privat in Cluj-Napoca si Satu-Mare, urmand, incepand cu 2011, sa ofer consultatii de nutritie la cabinet in Baia-Mare. Aceste consultatii sunt contra cost, pretul unei consultatii variaza intre 80 si 130 de lei, include consultul medical propriu-zis (cu elaborarea unui plan nutritional, reevaluarea tratamentelor medicamentoase, doze etc.), inclusiv analiza de compozitie corporala prin bioimpedanta, interpretare analize, ECG, etc., dar nu include pretul analizelor de sange. La cabinetele care nu detin contract cu Casa de Asigurari, se efectueaza consultatii de diabet zaharat, consultatii de nutritie adaptate pentru diabet zaharat, insa nu se poate prescrie reteta gratuita pentru antidiabetice orale si insulina. Adaptarile de doza de insulina si instruirea cu privire la administrarea optima a insulinei (dozaj, corelare cu alimetatia) se pot indica in cadrul consultului de diabetologie-nutritie.

Daca sunteti in cautarea unui cabinet sau medic specialist nutritionist bun pe Internet, informati-va  cu privire la rezultate, opinia pacientilor, pregatirea profesionala si experienta medicului. In zilele noastre, oricine se poate intitula “nutritionist” fara a avea pregatire de specialitate, si, mai mult, fara a fi medic specialist.

Va doresc in continuare lectura placuta, si sper ca acest site sa va fie de folos!

Dr. Adrian Copcea
Medic specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Va invit sa lasati un mesaj in CARTEA DE OASPETI  • MARIA KORTH ::: comentariu pe forum :

    BUNA SEARA .DOMNULE DOKTOR CAND VIN IN ROMANIA DIREKT LA DUMNEAVOASTRA MA OPRESC.AM SORA GEAMANA IN CLUJ pe ZORILOR SI DORESC SA AJUNG LA CABINETUL DUMNEAVOASTRA.DEJA MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA EXISTA-TI IN CLUJ.PANA ATUNCI DUMNEZEU SA VA BIECUVINTEZE CU PUTERILE LUI MARI.multumesc .MARIA KORTH:

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters