trafic.ro ranking

trafic.ro Viata la gradi .Ro a fost lansat | Nutritionist Cluj

“Viaţa la grădi .Ro” a fost lansat!

Proiectul ‘Viaţa la grădi’ a fost lansat. Este o pagină de Internet care cuprinde un set complet de meniuri pe 2 săptămâni, adaptat pentru grădiniţe. Participanţii la acest proiect: Prof. Dr. Nicolae Hâncu (diabet, nutriţie şi boli metabolice), bloggerul culinar Adrian Hădean (‘blogger culinar’, autorul paginii de Internet ‘Reţete fără secrete’) şi Primăria Cluj-Napoca (prin primarul Sorin Apostu), au răspuns astfel necesităţilor unei mai bune alimentaţii în grădiniţe.

În 2011, oraşul Cluj-Napoca se regăseşte în topul oraşelor cu iniţiative în domeniul nutriţiei copilului, după ce, în vara acestui an, clinica privată Asteco din Cluj-Napoca a organizat o tabără de copii, intitulată tabăra ‘Copil Sănătos’, tabără de profil: mişcare şi alimentaţie sănătoasă, la care meniurile, pe o perioadă de 2 săptămâni, au fost elaborate de medicul specialist nutriţionist al centrului medical, iar activităţile educative au fost derulate de echipa de specialişti a centrului: medicul pediatru, psihologi, kinetoterapeuţi şi antrenor de înot. Câteva din fotografiile din tabără sunt prezentate pe blogul taberei: www.tabaraasteco.blogspot.com.

Şi în mediul online, Clujul se află într-o poziţie de top în domeniul nutriţiei, oraşul găzduind 2 siteuri de referinţă pentru piaţa de Internet din România: impresionantul “blog culinar” redactat de Adrian Hădean (www.adihadean.ro). şi cel mai amplu website medical redactat de un medic specialist nutriţionist din România (www.NutritionistCluj.ro). 

Click aici pentru a accesa pagina ‘Viata la gradi’

Autor: dr. Adrian Copcea, medic specialist diabetolog-nutriţionist
Centrul Medical Asteco, Cluj-Napoca – www.astecomedical.roFORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters