trafic.ro ranking

trafic.ro Sănătate şi frumuseţe la iulius Mall: Health and Beauty Show | Nutritionist Cluj

Health and Beauty Show la Cluj-Napoca

Evenimente Cluj-Napoca: Health and Beauty Show, 26-28 octombrie 2012. În perioada 26-28 octombrie 2012 se va desfăşura, la Iulius Mall, Cluj-Napoca, evenimentul ‘Health and Beauty Show’. În cadrul târgului se vor regăsi sub acelaşi acoperiş: centre de nutriţie, medicină estetică, wellness şi spa, saloane de înfrumuseţare, săli de fitness, producători de cosmetice sau produse naturiste, totul având ca scop un corp frumos si sanatos.

Timp  de 3 zile specialişti din domeniul nutriţiei şi frumuseţii vor consilia participanţii cu privire la cele mai moderne şi eficiente metode pentru a avea un corp frumos dar în acelaşi timp sănătos. Sub acelaşi acoperiş se vor afla: centre de nutriţie, centre de medicină estetică, centre de wellness şi spa, saloane de înfrumuseţare, săli de fitness.

Evenimentul Health and Beauty Show Cluj-Napoca 2012 este recomandat de NutritionistCluj.Ro, care continua in cadrul targului ofensiva mediatica impotriva interventiilor periculoase pentru controlul greutatii, in cadrul campaniei “SPUNE NU DIETELOR!”.

>>> vizitati site-ul oficial al evenimentului: www.healthandbeauty.ro >>>FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters