trafic.ro ranking

trafic.ro Gabriela Szabo va veni la Zalău, cu ocazia Zilei Sportului, 7 mai 2011 | Nutritionist Cluj

Ziua Sportului la Zalău: 7 mai 2011

Ziua Sportului – cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunităţii din Zalău.

Foto: mun. Zalau, jud. Salaj @NutritionistCluj.Ro

Sâmbătă, 7 mai 2011, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, va avea loc prima ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub*. Copii, părinţi şi bunici se vor bucura împreună de beneficiile sportului, având oportunitatea de a face mişcare în aer liber.

La Ziua Sportului, cei care sunt în formă pot alerga la cele două crosuri (crosul de 3 kilometri şi crosul de 10 kilometri), iar ceilalţi pot parcurge distanţa la pas, pot asista la demonstraţii sau pot participa la alte jocuri sportive şi cel mai important, îi vor încuraja pe alergători. La finalul zilei, toţi participanţii vor fi câştigători, descoperind importanţa adoptării unui stil de viaţă activ, sănătos.

Pentru Ziua Sportului şi-au confirmat deja prezenţa Gabriela Szabo, campioană mondială la atletism, şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness. Câştigătorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei norocoşi vor avea parte de premii supriză în cadrul tombolei.

Activităţi sportive, demonstraţii şi workshop-uri de mediu

Pentru cei care nu participă la cros se vor organiza sesiuni dinamice de jocuri sportive: volei, badminton, baschet, atletism pentru copii, competiţii pentru familie, între orele 8.00 – 16.00. Mai mult, tot în acelaşi spirit sportiv, scena va fi rezervată demonstraţiilor sportive inedite printre care capoeira şi kangoo jumps

Evenimentul are o componentă dedicată activităţilor ecologice datorită workshop-urilor de mediu. Astfel, într-o atmosferă relaxantă, participanţii vor descoperi coordonatele unui stil de viaţă prietenos faţă de mediu, de la tehnici corecte de reciclare până la ateliere de ridicare a corturilor.

În jurul evenimentului, se vor desfăşura mai multe concursuri: un concurs de desen şi fotografie înainte de eveniment, concurs de fotografie după eveniment şi, de asemenea, vor fi premiate şcolile cu cei mai mulţi participanţi la cele două crosuri.

În plus, vineri, 6 mai, Gabriela Szabo şi Diana Oprea vor susţine şi un antrenament special pentru copiii participanţi la cros, ce va avea loc pe Stadionul Municipal Zalău.

*Tenaris Silcotub este cel mai important producător român de ţevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi a gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică.

Eveniment recomandat de Nutritionist Cluj. Ro

Detalii (link): ZiuaSportuluiTenaris.RoFORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters