trafic.ro ranking

trafic.ro Carte de Oaspeti | Nutritionist Cluj

CARTE DE OASPETI

In primul rand, va multumesc pentru faptul ca ati vizitat aceste pagini de diabet, nutritie, si metabolism, in care am investit mult timp si suflet. Asa cum pictorii au bucuria de a isi vedea tablourile admirate, la fel pentru mine este o bucurie sa stiu ca articolele pe care le-am scris pe aceasta pagina personala sunt citite, si, sper, utile.

Aceasta rubrica este dedicata feedbackului direct din partea Dumneavoastra, aici puteti lasa un mesaj in rubrica de COMENTARII, pentru care nu este nevoie de nimic altceva decat sa scrieti in patratica de sub comentarii, dupa ce ati introdus un nume (inclusiv initiale, pseudonim…), si un e-mail care nu este folosit in niciun fel (este obligatoriu prin designul siteului). Imi puteti scrie cateva cuvinte referitoare la cum ati gasit acest site (util, inutil, greu de citit, usor de citit, interesant, prea tehnic, prea “scris de doctor”, prea greu de gasit…).

In 2011 siteul se extinde cu publicarea de “articole invitate”, pe numeroase teme din medicina (nu doar din diabetologie si nutritie). Daca aveti sugestii pentru articole care v-ar interesa, atat din domeniul nutritie, diabet, metabolism, cat si din alte domenii (pediatrie, psihologie, cardiologie, endocrinologie, medicina interna, neurologie etc.), va rog sa lasati un mesaj scurt aici cu tema propusa.

In rubrica de comentarii, m-as bucura sa imi transmiteti varsta dumneavoastra, sexul, meseria (daca medic, specialitatea, stadiul de pregatire – absolvent, rezident, specialist), si orasul in care locuiti.

Va multumesc!

Autorul: dr. A.Copcea
E-mail: nutritionistcluj@yahoo.com



  • Simona Paval ::: comentariu pe forum :

    In opinia mea situl e super. Nu e scris prea stiintific, e cam pe intelesul tuturor celor care au un nivel de cunostinte mediu in domeniul medicinei, nefiind necesar a fi doctor sau cadru medical ca sa intelegi. Personal, ma intereseaza situl acesta “very bad”, adica foarte mult. Sigur ca, bolnavii de diabet, etc, s-ar putea sa inteleaga mai bine atat termenii medicali, cat si ce inseamna aceste boli, fata de cei pe care
    nu-i priveste direct. Insa, ce trebuie retinut in primul rand din acest site e modul cum trebuie, in sfarsit, noi romanii sa ne hranim, ce e bun pentru corpul uman si ce nu, ce alimente trebuie sa alegem din multitudinea oferita de supermarketuri; sa intelegem ca, mancarea mai putin procesata e mult mai sanatoasa si ca e usor a spune: eu nu reusesc sa mananc sanatos, nu am timp fizic necesar etc, e totul chestiune de disciplina si reguli alimentare.
    Slava Domnului, ca mai exista medici ca dvs. care se gandesc sa ne si informeze, si nu numai, sa ne trateze, prin acest extraordinar mijloc de comunicare la care avem acces, internetul

  • Simona Paval ::: comentariu pe forum :

    In ce priveste extinderea sitului in 2011, cu “articole invitate”, momentan as fi interesata de un articol despre guta, mai ales regimul alimentar de urmat. Inteleg ca, datele personale sunt necesare: am 42 ani,F, profesia-inginer mecanic, Zalau.

  • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

    @Simona Paval. Va multumesc mult pentru feedback! In mod intentionat am scris siteul intr-o modalitate in care sa poata fi usor inteles, si nu incarcat cu notiuni medicale inutile pentru cititori.

  • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

    @Simona Paval, Zalau, 42 ani, F (2) Aici este un articol despre principalele reguli in regimul alimentar din guta si hiperuricemii: http://www.nutritionistcluj.ro/i-bolile-metabolico-nutritionale-%e2%80%93-o-privire/i-6-hiperuricemiile-si-guta/cum-se-trateaza-hiperuricemiile/
    Toate aceste reguli trebuie adaptate fiecarei persoane, in special daca exista probleme de greutate.

  • Dr. A. Copcea ::: comentariu pe forum :

    Reproduc si aici un fragment din articol: O măsură specifică este reducerea consumului de “purine”, materie primă pentru acidul uric, prezentă în proporţii mari în organe, extracte de carne (conserve), drojdia de bere, fructe de mare şi anumiti peşti (sardine, herring, mackerel, hamsii). Alimentele de origine vegetală cu conţinut înalt de purine (ciuperci, spanac, mazăre, fasole etc.) nu au dovedit o asociere cu riscul de gută.

  • Somogyi Diana ::: comentariu pe forum :

    Azi am avut placerea sa asist la o sedinta pentru problemele de nutritie ale mamei mele. Imi doresc si sper ca mama sa reuseasca sa isi insuseasca si asume programul personalizat de dieta pe care i l-ati prescris,iar noi, familia ii vom oferi sustinerea si impulsul necesar in acest nou inceput.
    Apreciez profesionalismul si capacitatea de persuasiune in transmiterea indicatiilor oferite mamei.
    Multumim!
    Dia S., 24,(F), Psiholog

  • mariana ::: comentariu pe forum :

    Sincer, inca nu am reusit sa citesc tot, dar cu siguranta nu-mi va scapa nimic. Sunt bucuroasa ca v-am descoperit si cred ca atat timp cat veti exista voi fi si eu pe aici.Daca vrei sa lupti cu o boala cred ca trebuie sa o cunosti, eu aici gasesc multe informatii ,sfaturi pertinente.Fiind nou diagnosticata cu diabet zaharat 2 ,evident ca in lipsa informatiilor de la medic , le-am cautat pe net, fac asta de 12 zile si totusi de abia azi, 02.02 v-am gasit. Pentru mine site-ul nu e greoi,e …vorba aceea… bun de pus pe rana. Cu siguranta o sa-mi mai las pe aici…amprenta.
    Multumesc
    Mariana Brendea – Bistrita, 44 ani, functionar (momentan somer)

FORUM SI COMENTARII (nu necesita inregistrare)

top
free counters